Utvendig malerarbeid

Vi i Knem & Næsvik AS utfører alt innen utvendig malerarbeid, både rehabilitering av fasader og maling av trehus. For ethvert oppdrag sørger vi for en grundig og fagmessig solid utført jobb. Vi tar oss av alle ledd i arbeidet, alt fra avskrapning av løs maling til grundig vask for å fjerne skitt/ grønske/ svertesopp og ikke minst grunning av vegger der det er hensiktsmessig. Vi utfører alltid et grundig forarbeid og sørger for at vedlikeholdsintervallen blir lengst mulig.

Det er flere hensyn å ta når man skal ta fatt på utvendig malerarbeid. Tilstanden til bygget står sentralt – det bør gjøres en faglig vurdering av hva slags grunnarbeid som må utføres, hvilke redskaper som bør være tilgjengelig for å sørge for effektiv tidsbruk og ikke minst hvilke produkter som trengs for selve malerarbeidet. Setter man forhastet i gang vil ikke ønskelig resultat oppnås, og i verste fall må jobben utføres på nytt.

Fagfolkene i malermesterfirmaet Knem & Næsvik AS har flere års erfaring med utvendig malerarbeid, og med mulighet for å engasjere andre fagfolk (slik som murere, blikkenslagere, tømrere) garanterer vi en jobb vel utført i alle ledd. Enten du ønsker værbestandig oljemaling eller kanskje vannbasert eller hybrid kan vi hjelpe deg med å velge det som passer best for ditt bygg.

Det er med andre ord flere fordeler med å sette bort utvendig malerarbeid til oss – vi tar oss av alt forarbeid, selve malejobben og ikke minst gjennomfører vi oppdraget på kort tid. Som en bonus slipper du å tenke på alt ekstrautstyr som stillaser, stiger og lignende.

Dersom du ønsker en gratis befaring, ta kontakt med oss på e-post firmapost@nasvik.no. Du vil motta et komplett prisoverslag fra oss etter befaringen som innebefatter alle eventuelle ledd i prosessen.