Gulvsliping

Har du behov for renovering i form av gulvsliping? Knem & Næsvik AS har flere års erfaring med å forbedre, restaurere og etterbehandle tregulv. Uansett hvordan gulvet er lagt, eller hvilken tresort det er, tilbyr vi å utfører alt av gulvsliping og overflatebehandling.

Med utelukkende nye støvsugende maskiner oppnår vi best resultat og et mer ideelt arbeidsmiljø. Maskinene vi benytter kommer i ulike størrelser som kan tilpasses ethvert oppdrag, uansett om det kreves en stor valsesliper eller kun en kantsliper. På den måten blir intet oppdrag for lite og få for store. Ditt gulv er vår prioritet!

Utover gulvsliping tilbyr vi også overflatebehandling for å sikre gulvet det utseendet du ønsker i etterkant. Kanskje er det akkurat den endringen som kreves for å skape det inntrykket du ønsker? Virkemidlene vi bruker for å få frem et slik resultat kan her være lakk, olje, lasur, ferniss, beis, luting eller bonevoks.

Lakk sørger for den mest slitesterke overflaten. Du står fritt til å velge mellom enten olje- eller vannbasert lakk i flere glansgrader. Håndverkerne i Knem & Næsvik AS har også mulighet til å mattslipe gammel lakk med lette maskiner tilpasset denne oppgaven. De kan selvsagt også polere større gulv ved oljing og boning. Ved å olje gulvet oppnår du en matt glød, men vær obs på at det samtidig innebærer et større behov for vedlikehold i ettertid.

Andre alternativ til behandling av et nylig slipt gulv er lasur, ferniss og beis. Disse valgene vil sette svakere eller sterkere farge på treverket. Vannbasert lasur finnes i flere farger og brukes på nåletre, mens oljebasert ferniss benyttes på løvtre før lakkering av gulvet. Det er også mulig å lute gulvet, men vær da også forberedt på at dette vil kreve betydelig vedlikehold.

Ta kontakt med Knem & Nesvik AS for en uforpliktende prat slik at vi etter befaring best kan tilby gulvsliping og behandling som er tilpasset nettopp ditt gulv.