Tapetsering

Tapetsering er en løsning som raskt kan sikre stilendring og tilføre et luksuriøst, sprekt eller til og med beroligende preg på ethvert rom. Samtidig krever selve jobben med tapetseringen en god dose tålmodighet, presisjon, kompetanse og ikke minst gode verktøy. Det er flere hensyn å ta, slik som hvordan man tilpasser tapetet i hjørnene, hvordan unngå og eventuelt fjerne luftbobler, og ikke minst hvilket forarbeid som skal til for å sikre at man oppnår best mulig resultater. Vi i Knem & Næsvik AS har lang erfaring med tapetseringsjobber og vet hva som skal til for å sikre et pent, varig resultat.

Tapetsering er en enkel måte å bevege seg litt utenfor komfortsonen på uten å gjøre drastiske tiltak i hjemmet eller på kontoret. Det er ikke mye som skal til for å umiddelbart endre uttrykket til et rom. Det er samtidig lurt å vurdere hvilken tapet som passer i forskjellige rom, med tanke på ulike kvaliteter og bruksområder.

Tapet leveres i flere forskjellige materialer, slik som papir, tekstil, fiber, vinyl, naturmaterialer og våtromstilpasset tapet. Vil rommet være utsatt for mye slitasje, slik som kanskje et barnerom eller venterom, kan det være lurt å velge en mer robust tapettype. Ønsker man et historisk preg over et rom er papirtapet best egnet, da dette tilbyr presis og detaljert trykk. Det er mye å velge i når det kommer til tapet og vi kan skaffe det aller meste på markedet. Våre dyktige tapetserere har lang erfaring med ulike typer tapet og vi kan garantere at du blir fornøyd med resultatet.

Uansett om du skal tapetsere en vegg på soverommet eller flere rom i huset – ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om tapetsering. Vi garanterer at prosjektet gjennomføres etter den høye standarden vi har satt for alle våre tjenester. Du vil være sikret velutført arbeid i tråd med dine ønsker. Du kan kontakte oss på e-post firmapost@nasvik.no.