Sprøytelakkering

På eget malerverksted i Jerikoveien 26 i Oslo utfører vi i Knem & Næsvik AS alt fra sprøytelakkering av møbler og innredninger til vindusrehabilitering.

Sprøytelakkering er en rask og kostnadseffektiv måte å friske opp overflater, møbler og lignende i ditt hjem eller på kontoret. På Knem & Næsvik AS’ malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter til vinduer, dører, møbler og andre elementer. Fordelene med en slik lakkering er mange, blant annet sørger den for en merkefri og grundig finish og i noen tilfeller bedre holdbarhet enn hva penselstrøk gjør.

Om du har selv har pusset opp eller restaurert møbler med et strøk maling eller to kjenner du kanskje til at det kan være vanskelig å oppnå et jevnt, pent resultat, og at spesielt kriker og kroker kan være en utfordring. Med sprøytelakkering kommer vi godt til overalt, oppnår et jevnt resultat og unngår at laget med maling blir for tykt. Grundig forarbeid kombinert med nøyaktig grunnarbeid gir gamle overflater nytt utseende og blåser nytt liv i gamle møbler. Knem & Næsvik AS har også en faglært tømrer i teamet som utfører alt av justeringer, små reparasjoner og lignende.

Ved å la oss ta oss av jobben med sprøytelakkering på vårt malerverksted slipper du også hensyn som skal tas med tanke på arbeidsplass og tilgjengelighet av nødvendig og gunstig. Vi som jobber i Knem & Næsvik AS kommer gjerne hjem til deg for å hente det som skal renoveres, og leverer produktet tilbake deg igjen når det er klart.

Overlat lakkeringen til oss. Vi garanterer at prosjektet gjennomføres etter den høye standarden vi har satt for alle våre tjenester. Du vil være sikret velutført arbeid i tråd med dine ønsker. Ta kontakt med oss i dag på e-post firmapost@nasvik.no for en uforpliktende prat, så finner vi en løsning som passer deg.