Om oss

Knem & Næsvik AS er din malermester i Oslo. Malemesterfirmaet har nær 20 års erfaring i bransjen, og er en kvalitetsbevisst og profesjonell utøver av malerfaget. Maling er håndverk som krever god og bred kompetanse, og med Knem & Næsvik AS som oppdragstaker garanterer vi at prosjektet gjennomføres etter den høye standarden vi har satt for alle våre tjenester. Du vil være sikret velutført arbeid i tråd med dine ønsker.

Som malermester i Oslo utfører vi blant annet:

  • Utvending malerarbeid og restaurering
  • Innvendig malerarbeid og oppussing
  • Rehabilitering av fasader og møbeloverflater ved bruk av gamle maleteknikker og dekorasjonskunst, slik som lasering, ådring, marmorering, patinering, forgylling og sjablonering
  • Rehabilitering av gamle vindusrammer og dører (på vårt malerverksted)
  • Tapetsering
  • Sprøytelakkering av alt fra alt fra kjøkkenfronter til innredninger og møbler
  • Gulvsliping og lakkering (uansett tresort) ved bruk av lakk, olje, lasur, ferniss, beis, lut eller bonevoks

Vi har mange gode samarbeidspartnere, slik som murere, blikkenslagere, tømrere og liknende. Dette gjør at vi kan gi deg et komplett pristilbud på blant annet rehabilitering av fasader.

Uansett om du er privatkunde, bedrift, entreprenør, stat eller kommune vil vi kunne være behjelpelige, og med våre 21 ansatte har vi mulighet til å utfører både store og små oppdrag. De siste årene har vi utført en rekke omfattende renoveringsprosjekter, både i privat og offentlig regi, og har rammeavtaler med offentlig og privat sektor.

Trenger du malermester i Oslo og omegn? Malermester er en beskyttet tittel som kun oppnås ved godkjent mesterutdannelse, og vi er stolte av å være registrert i Mesterregisteret. Det er et kvalitetsstempel innen håndverkbransjen som innebærer trygghet for deg som kunde. Ta gjerne kontakt med oss i dag på e-post firmapost@nasvik.no, eller benytt vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg med å tilpasse våre tjenester etter dine behov.