Malerverksted

Mange vil på et tidspunkt oppleve at de har behov for vedlikehold av vinduer og/ eller dører, og i de aller fleste tilfeller vil det være mer kostnadseffektivt å rehabilitere eldre vinduer og dører fremfor å bytte ut disse. Knem og Næsvik AS har eget malerverksted i sine lokaler i Jerikoveien 26 i Oslo hvor vi utfører alt fra sprøytemaling av møbler og innredninger til vindusrehabilitering.

Ved behandling på vårt malerverksted kan våre dyktige håndverkere utføre arbeidet uavhengig av vær og vind, noe som tillater oss å jobbe hele året rundt. Vårt malerverksted er innendørs med optimalisert temperatur, gode lysforhold og et godt arbeidsmiljø. Vi jobber selvsagt etter strenge HMS og kvalitetssikringsprosedyrer, og siden 2010 har vi også vært sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift. Du kan med andre ord være sikker på at vi har miljøet i tankene når vi utfører ditt oppdrag.

malerverksted blir vinduer og/ eller dører først strippet helt for maling ved behov. Alt av tidligere maling og kitt fjernes, hjørnejern renses eller skiftes og et nytt malingssystem bygges opp fra grunnen av. Skulle det være behov for utskiftning av selve glasset i vindu/ dør er vi i Knem & Næsvik AS selvfølgelig også behjelpelig med dette.

For å gjøre det enklest mulig for deg eller din bedrift, henter vi naturligvis vinduer og/ eller dører på oppgitt adresse og dekker til åpninger. Etter ferdigstilling leverer og monterer vi de ferdige produktene igjen. Vi har også egen faglært tømrer i vårt team som kan utføre små reparasjoner og justeringer etter behov.

Vi i Knem & Næsvik AS har lang erfaring med å rehabilitere eldre vinduer og dører og kan med stolthet vise til en rekke gode referanser gjennom årene. Du kan med andre ord være trygg på at jobben blir utført med fagmessig presisjon og nøyaktighet i alle ledd.

Ta kontakt med oss på e-post firmapost@nasvik.no for å avtale en uforpliktende prat og gratis befaring.