Malermester Knem & Næsvik logo

Knem & Næsvik AS er et kvalitetsbevisst og profesjonelt malermesterfirma med base i Oslo. Vi utfører alt innen utvendig og innvendig maling, samt rehabilitering av fasader og møbeloverflater, for deg som privatkunde, bedrift, entreprenør, stat eller kommune.

Hos oss er alle sikker på en trygg behandling.

Knem & Næsvik AS er et malermesterfirma etablert i år 2000 av malermesterne Stein Knem og Inge Næsvik, som begge har lang og bred erfaring i malerfaget fra mange år tilbake. Vår bemanning består i dag av 2 malermestere, 14 malersvenner. Ved behov leier vi inn ekstern arbeidskraft, dette er malere som kjenner våre kvalitetssikringssystem og arbeidspolicy meget godt.

I de siste årene har Knem & Næsvik AS hatt en rekke omfattende renoveringsprosjekter, alt fra store eksklusive eneboliger, leiligheter for private som er gjennomført over flere år, til en mengde mindre oppdrag både for privat og offentlig sektor. I tillegg til flere rammeavtaler både med offentlig og privat sektor og kan vi vise til en rekke gode referanser fra vårt arbeid opp igjennom årene. Alle ansatte og innleid arbeidskraft i Knem & Næsvik AS benytter seg av samme kvalitetsikringsystem utviklet spesielt for firmaet. Dette innebærer kontroll av utført arbeid med egne kvalitetssikringsmanualer, utarbeidelse av FDV rapporter til rutiner for intern kursvirksomhet og etterutdanning. Knem & Næsvik AS har sentralgodkjenning, og ble sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift i 2010.

Send din henvendelse til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller benytt vårt kontaktskjema.